pups en hun baasje

13. feb, 2020
Goedeavond, ik had jullie nog beloofd toen we vito zijn komen halen om te laten weten hoe het gaat. 
 
Met vito is alles goe zijn al bij dierenarts geweest en hij stelt het goed. Hij houdt ook graag van wandelen met met ons dat is onze dagelijkse routine geworden wandelen en spelen en vito is een heel sociaal hondje naar volwassenen en naar kinderen iedereen heeft hem graag hij doet alle hartjes smelten met zijn lieve lekjes die hij geeft  
 
Dus alles gaat prima
 
Liefs xenia en thomas en vito
13. feb, 2020

Hoi Nathalie,

 

Ik ben vandaag met Sien naar de dierenarts geweest en ze maakt het heel goed.

Ze is enkel een beetje aan de magere kant.  Maar dat komt wel goed Ze eet goed.

 

Zoals jij geadviseerd had, heb ik maar 1 nachtje in de zetel geslapen, dat was me net wat té vermoeiend… Als ik haar ’s avonds in haar bench stop, piept ze wel eventjes maar dat is heel snel over en hoor haar voor de rest niet ’s nachts.

 

Het is een schat van een beestje en we zijn er heel blij mee.

 

Hopelijk gaat het met haar broertje en zusjes ook zo goed.

 

Ik laat zeker nog eens iets weten.

2 fotootjes in bijlage.

 
 

 

Groetjes,

Petra

1. feb, 2020
Deze kleine Sky van weleer is inmiddels 5,5 jaar oud, wat gaat de tijd toch snel...
 
Karen en Kris 
 
1. feb, 2020

Hierbij stuur ik nog enkele foto’s van onze Rex. Hij is al heel flink gegroeid begint eindelijk een beetje te luisteren, pubert momenteel het is een super lieve en aanhankelijke hond. We zouden hem niet meer kunnen missen!

Grtjs
Tom x Joke

1. feb, 2020

Hoi Nathalie!

De eerste dagen van Charlie’ke zijn al goed verlopen. Hij is superflink en kent al enkele begrippen zoals “pootjes kuisen”. Hij is al goed op zijn gemakje bij ons thuis (of dat denken we toch). Onderaan de mail wat sfeerbeelden ;-)

Nu stuur ik jou een mailtje, waarvoor sorry, om te vragen wat we moeten doen voor zijn eten. Eigenlijk eet hij hier niet zo veel, hij eet zijn kipfiletje ertussenuit en laat de meeste brokjes liggen. Soms gaat hij nog eens terug om een paar brokjes te eten maar er blijft altijd nog redelijk veel in zijn bakje liggen. Is het misschien goed om proberen de kipfilet ertussenuit te laten?

We moeten pas donderdag naar Kathleen anders had ik haar wel om raad gevraagd! Maar nu ben ik al een beetje ongerust natuurlijk dat hij te weinig zal eten.

Alvast bedankt hé Nathalie!

Wij zijn trouwens heel tevreden over jullie werk en vriendelijke ontvangst elke keer opnieuw. Hebben zelfs jullie kenneltje al aangeraden aan vrienden die ook een Golden retriever zoeken.

Veel groetjes Jasper & Valérie.