27. feb, 2017

Dwerg keesje Pebbels

Hey Nathalie!

 
We hebben eindelijk eens effe tijd voor een update van onze kleine vriend Pebbels.
 
Hij heeft ons de afgelopen week goed bezig gehouden .
Het slapen in de bench verloopt sinds 2 nachten zonder gejank. We hebben een teddybeer, een klok en een T-shirt van mij ingelegd en wonder boven wonder helpt het . We hebben zijn bench ook wat uitgebreid zoals je op de foto kan zien. 
 
De zindelijkheidstraining loopt 's nachts veel beter dan overdag. Meneertje heeft zijn eigen zandbak van 1meter op 1 waar hij supergoed zijn behoefte op doet. Uiteraard belonen we hem dan uitgebreid met een stukje kip waar hij helemaal verzot op is. 
 
Door zijn overdosis schattigheid heeft hij al HEEL VEEL aandacht gehad van mensen en hij kan het ook supergoed vinden met de 3 honden en 3 poezen van Peter zijn ouders. Hij laat hier wel duidelijk zien dat hij een temperamentvol hondje is en ook al is hij de kleinste, hij is ook wel de dominantste .
 
We zijn ook op controle geweest bij de dierenarts en ook daar was hij super flink zoals je op de laatste foto kan zien.
 
Spelen doet hij ook enorm graag en als hij met zijn kleine tandjes weer eens in onze handen of vingers aan het bijten is helpt het om eens goed AUW te roepen. Dan houdt hij de volgende keer rekening ermee .
 
Zijn olie voor zijn weerstand zou hij als het van hem afhangt ineens oplikken. Zo graag heeft hij het! Mogen we hem dit ook nog verder geven trouwens als het flesje op is? 
 
Hopelijk is bij jullie ondertussen de rust ook wat wedergekeerd .
 
We willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede zorgen!!! 
 
 
Heel veel groetjes van ons en oneindig veel lekjes van Pebbels.
 
Veerle Lindelauf