7. aug, 2015

Engelse cocker Frakke

Hallo,

 

We spraken af dat ik nog iets zou laten weten over onze cocker die we bij jullie kochten.

Onze Frakke stelt het heel goed, hij is lief en braaf....de eerste week beet hij drie keer de draad van de telefoon door, maw we kochten 4 nieuwe telefoons...maar dat is eigenlijk alles wat hij stukdeed (tot nu toe)

Op straat spreken de mensen ons aan om te zeggen hoe mooi onze hond wel is J

Ook in de hondenschool is hij gekend, hij durft alles en moet dikwijls iets voordoen...vb een uitgang zoeken  onder een omheining..hij vind ze dadelijk. Commando’s als blijf, zit en wacht.....dat is minder aan hem besteed. Dus ik vrees zodra hij uit die puppyklas moet, dat het niet meer zo leuk zal zijn.

Het enige wat wat problematisch is is de zindelijkheidstraining. Zolang ik thuis ben gaat hij naar buiten, de deur staat open en hij weet de weg. Ben ik niet thuis dan hangt het van zijn humeur af...of hij houdt hem in...of er is iets in huis. Het hondedeurtje gebruikt hij alleen om te spelen...binnen...buiten...binnen...buiten...

We hebben een bench maar hij maakte daar zo’n kabaal in dat we bang waren om er een agressieve hond aan over te houden...met alle gevolgen vandien.

Ons probleem is dus nu als we op verlof vertrekken dat we een dier die nog af en toe  eens zijn behoefte binnen doet, niet durven laten logeren.

Maar dat zal ook wel in orde komen zeker.

In alle geval we zijn heel blij met onze Frakke!

 

Edith Dewandeleer